Branche  ›  Agrarisch Groen  ›  Tuinzaadbedrijven

Informatie over uw branche / sector

Ga terug
Algemeen
Tuinzaadbedrijven hebben de expertise plantenrassen verder uit te breiden. Door groei kan de salarisadministratie juist uitbesteed worden.
Lees verder
Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Ik wil informatie aanmelden
Beschrijving

Informatie over de sector Tuinzaadbedrijven en hoe om te gaan met de salarisadministratie

De agrarische branche omvat verschillende sectoren. Een daarvan is de tuinzadensector.
Er is een enorme diversiteit aan planten en plantenrassen, maar de ontwikkelingen staan niet stil. Er komen er steeds meer bij met verschillende smaken en kleuren. Maar ook met aanpassingen aan het klimaat wordt voortgang geboekt, waarbij teeltsystemen soms veranderd moeten worden. Het leven van planten, voor sier of voor voeding, begint allemaal bij het zaad. Het selecteren en verbeteren doen boeren en veredelaars al ruim 12.000 jaar met als doel om betere en sterkere planten te verkrijgen.

Werkgevers en werknemers hebben een initiatief genomen tot oprichting van TuinzaadVitaal. Plantum (werkgevers), CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en De Unie hebben daarin het gezamenlijke doel om de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers in de sector te behouden en tevens te vergroten. Zij vertrouwen erop zich daarmee ook ten aanzien van de wendbaarheid en toekomstbestendigheid te kunnen verzekeren.

Werkdruk verlichten door de salarisadministratie uit te besteden?

Ook bij tuinzaadbedrijven gaat aandacht en tijd een grotere rol in de bedrijfsvoering  opeisen. De prioriteit ligt immers bij de business. Om de salarisadministratie kan geen onderneming heen, maar zo’n inmiddels complexe taak kan steeds meer belastend overkomen. Tijd en zorgen daarover kunnen tot bijna nul worden teruggebracht door de salarisadministratie uit te besteden. Dat kan tegenwoordig heel efficiënt en geheel online tegen relatief weinig kosten.

Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Copyright BCOP.nl   |   BCOP is onderdeel van HRM Totaal B.V.
KvKnr: 88185486   |   E-mail: info@bcop.nl  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden

Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design