Branche  ›  Beveiliging  ›  Nederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen en Horeca

Informatie over uw branche / sector

Ga terug
Algemeen
Beveiligingsbedrijven in evenementen en horecabeveiliging.
Lees verder
Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Ik wil informatie aanmelden
Beschrijving

De evenementen- en horecabeveiliging is een gespecialiseerde vorm van particuliere beveiliging

De hieronder ressorterende beveiligingsbedrijven zijn speciaal gericht op de veiligheids- en gezondheidsaspecten bij de organisatie en uitvoering van evenementen of bij het uitgaan in de horeca. Daarbij staat de veiligheid van de bezoekers centraal.

Flexibiliteit is belangrijk 

Er wordt steeds meer professionaliteit gevraagd op plaatsen waar evenementen plaatsvinden. Hoewel de coronacrisis de evenementen al maanden op non-actief heeft gezet is de roep om terugkeer hiervan overduidelijk. En ook als het een herstart gaat worden met evenementen van kleinere omvang nadat de pandemie onder controle is gekomen, zullen bezoekers de schade alleen maar willen inhalen. Dit geldt net zo goed voor de horeca. De uitbesteding van beveiliging zal uiteindelijk weer op het oude niveau komen.

De Nederlandse veiligheidsbranche bereidt zich alvast voor op een verdere professionalisering via opleidingen, keurmerken en richtlijnen. De branche is in Nederland een actieve belangenbehartiger voor horeca- en evenementenbeveiliging en onderhoudt goede contacten met de horeca, organisatoren van evenementen en gemeenten.

Concentreren op de corebusiness en de salarisadministratie uitbesteden

Ondernemingen in de beveiligingsbranche zullen aanvankelijk veel werk moeten verrichten om het oude (omzet)niveau weer te bereiken. Daarbij zal de salarisadministratie er niet eenvoudiger op worden en kan het een positieve overweging zijn om deze werkzaamheden uit te besteden. De overdracht vraag weinig inspanning en de voordelen zijn groot. Bovendien is alles online te volgen.

Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Copyright BCOP.nl   |   BCOP is onderdeel van HRM Totaal B.V.
KvKnr: 88185486   |   E-mail: info@bcop.nl  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden

Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design