Branche  ›  Bouw  ›  Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (Bikudak)

Cao's en regelingen van de BIKUDAK sector

Ga terug
Algemeen

Werkgeversorganisatie VEBIDAK, de Vakbonden FNV Bouwen & Wonen en CNV Vakmensen behartigen de belangen van werkgevers en werknemers in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. Hun afspraken inzake arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en het te voeren sociaal beleid worden meestal in 1 of 2-jarige Collectieve Arbeidsovereenkomst (Cao) vastgelegd.
Voor de uitvoering van de regelingen en de organisatie van de Fondsvorming is een aparte cao afgesloten. De Collectieve Arbeidsovereenkomst Bedrijfstakeigen Regelingen voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (Cao BTER) bevat de statuten en reglementen van de bedrijfstakeigen regelingen van de BIKUDAK sector. De administratieve uitvoering van alle fondsen en regelingen wordt door de afdeling Cao-regelingen van APG verzorgd.


Lees verder
Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Ik wil informatie aanmelden
Beschrijving

Werkgeversorganisatie VEBIDAK, de Vakbonden FNV Bouwen & Wonen en CNV Vakmensen behartigen de belangen van werkgevers en werknemers in de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. Hun afspraken inzake arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en het te voeren sociaal beleid worden meestal in 1 of 2-jarige Collectieve Arbeidsovereenkomst (Cao) vastgelegd.

Voor de uitvoering van de regelingen en de organisatie van de Fondsvorming is een aparte cao afgesloten. De Collectieve Arbeidsovereenkomst Bedrijfstakeigen Regelingen voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (Cao BTER) bevat de statuten en reglementen van de bedrijfstakeigen regelingen van de BIKUDAK sector.

De administratieve uitvoering van alle fondsen en regelingen wordt door de afdeling cao-regelingen van APG verzorgd.

De salarisadministratie ligt normaliter bij de werkgever in de BIKUDAK sector. Het uitbesteden van de salarisadministratie is echter vaak een goede oplossing om werkdruk te verminderen het werk efficiënter door specialisten te laten doen.

Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Copyright BCOP.nl   |   BCOP is onderdeel van HRM Totaal B.V.
KvKnr: 88185486   |   E-mail: info@bcop.nl  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden

Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design