Branche  ›  Detailhandel  ›  Vishandel

Informatie over uw branche / sector

Ga terug
Ik wil informatie aanmelden
Beschrijving

Informatie over de visdetailhandel

Onder wat in de volksmond vaak viswinkels wordt genoemd vallen winkels in vis, schaal- en weekdieren. Werkzaamheden als schoonmaken en voor korte tijd conserveren van vis en soms het bakken van vis kan tot de diensten behoren. Onder fysieke winkelomzet wordt verstaan de omzet die via de winkel c.q. toonbank wordt verkocht. Hoe dan ook, de salarisadministratie zorgt voor de periodieke betaling.

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige brancheorganisatie voor visspecialisten

Deze organisatie behartigt de belangen van de visspecialisten door hen te vertegenwoordigen bij instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid in de sector bepalen. Daarbij zal overleg met ministeries over wet- en regelgeving niet ontbreken en dat geldt bijvoorbeeld ook bij de Keuringsdienst voor Waren.
Door het wegvallen van eerdere instanties als het Productschap voor Vis, heeft de VNV de leemte opgevuld en onderhandelt zij met diverse partijen over de cao. Ook is de VNV bepalend bij de hygiënecode en schept zij promotiemogelijkheden voor haar leden.

Naast de VNV zijn er nog twee subverenigingen te weten Spakenburgse Vishandels Vereniging en Vishandelsvereniging St. Antonius.

Voelt uw salarisadministratie zich nog wel als een vis in het water?

Waar vis de hoofdrol speelt kan de salarisadministratie wel eens als bijzaak aanvoelen. Toch weet elke ondernemer dat dit onderdeel in het belang van de medewerkers de nodige aandacht verdient. Gelukkig is er een oplossing om van die iedere keer weer terugkerende zorg verlost te zijn. Eenvoudig weg uitbesteden maar dan op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier. Dan wordt het tijd- en zorg besparend.

Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Copyright BCOP.nl   |   BCOP is onderdeel van HRM Totaal B.V.
KvKnr: 88185486   |   E-mail: info@bcop.nl  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden

Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design
Altijd op de hoogte? Meld u dan aan!