Branche  ›  Detailhandel  ›  Webwinkel

Informatie over uw branche / sector

Ga terug
Ik wil informatie aanmelden
Organisatie
Beschrijving

Informatie over online winkelen en de bijbehorende salarisadministratie

Betrokkenen in de online branche c.q. e-commerce markt melden via diverse kanalen dat deze markt snel verandert en door de coronacrises zelfs nog een extra versnelling heeft gekregen. Vanuit deze branche luidt ook het standpunt dat consumenten geen verschil dienen te ervaren tussen offline en online winkelen. Meningen hierover verschillen echter. De online branche kijkt realistisch naar de periode dat corona minder invloed op ons leven zal hebben en mensen er weer meer op uit willen. Wat de stenen winkels betreft is er voor velen nog een wereld te winnen door een effectieve en klantgerichte combinatie van offline en online verkoop, zeggen retail experts.

Hulp bij online verkopen

Behalve het aanbod wat een webwinkel of een stenen winkel met een eigen webshop de consument te bieden heeft speelt de zekerheid en/of veiligheid een belangrijke rol. In Nederland hebben twee organisaties een rol van betekenis, Thuiswinkel en Webwinkelkeur. Beiden bieden een keurmerk waarmee zij zekerheden aan de online klant garanderen. Beiden hebben duidelijke regels die na toetsing van een potentiële online leverancier een keurmerk inclusief logo aanbieden. Zij stellen een prima ondersteuning te kunnen bieden aan ondernemers met een stenen winkel die ook online actief is of wil zijn.

Een ander voorbeeld is een verzendplatform als Sendcloud dat e-commerce bedrijven ondersteunt om zo efficiënt mogelijk de bestelde producten bij de klant te krijgen. Een andere ontwikkeling werd geïntroduceerd door Nordstrom. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om producten online te reserveren en in de winkel uit te proberen of op te halen of te versturen uit de winkelvoorraad.
Deze voorbeelden geven een inkijk in de ontwikkelingen van de online markt maar hiermee hoeven nog niet alle bestaande en nog te starten activiteiten op dit gebied te zijn weergegeven.

Weten wat het kostenvoordeel is van uitbesteding van de salarisadministratie?

Wat in dit kader genoemd mag worden is de mogelijkheid om de administratieve last bij online en offline ondernemers te beperken. Zo is de salarisadministratie eenvoudig uit te besteden, dat bespaart MKB ondernemers veel tijd en haalt de maandelijkse zorg daarover helemaal weg. De salarisadministratie uitbesteden wordt online afgewikkeld en biedt tevens een continue online inkijk voor werkgever en werknemers. Zelfs het kostenvoordeel is online te zien.

Uw bedrijfsnaam hier? Neem dan contact met ons op.
Klik hier
Copyright BCOP.nl   |   BCOP is onderdeel van HRM Totaal B.V.
KvKnr: 88185486   |   E-mail: info@bcop.nl  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden

Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design
Altijd op de hoogte? Meld u dan aan!