Disclaimer voor BCOP.nl

1. Algemene Informatie

De informatie op BCOP.nl is zorgvuldig samengesteld om inzicht te bieden in branche, cao, en gerelateerde organisaties. Ondanks onze inspanningen om nauwkeurigheid en actualiteit te waarborgen, kunnen we niet instaan voor de volledigheid, betrouwbaarheid of tijdigheid van de informatie.

2. Geen Juridisch Advies

De inhoud van BCOP.nl dient enkel ter informatie en mag niet worden beschouwd als juridisch advies. Professioneel advies wordt aanbevolen voor acties gebaseerd op onze inhoud.

3. Beperking van Aansprakelijkheid

BCOP.nl en haar medewerkers zijn niet verantwoordelijk voor fouten, weglatingen, of verouderde informatie op de website en de gevolgen daarvan, inclusief eventuele directe of indirecte schade.

4. Advertenties en Links naar Derden

Op BCOP.nl kunnen advertenties en links naar externe websites voorkomen. Wij hebben geen controle over deze externe content en zijn niet verantwoordelijk voor het materiaal of privacybeleid van deze sites.

5. Intellectueel Eigendom

De content op BCOP.nl is, tenzij anders aangegeven, eigendom van BCOP.nl of wordt met toestemming gebruikt. Deze content is beschermd onder de Nederlandse en internationale auteursrechtwetten.

6. Privacy en Cookies

BCOP.nl gebruikt Google Analytics om bezoekersstatistieken bij te houden met behulp van analytische cookies. Deze data wordt anoniem verwerkt.

7. Wijzigingen aan de Disclaimer

Deze disclaimer kan periodiek worden bijgewerkt. Wij adviseren gebruikers om deze regelmatig te controleren voor eventuele wijzigingen.

8. Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem contact op via het contactformulier op onze website.
Copyright BCOP.nl   |   BCOP is onderdeel van HRM Totaal B.V.
KvKnr: 88185486   |   E-mail: info@bcop.nl  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden

Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design